Beste klant,

Bij AllTerra Belux begrijpen we het belang van nauwkeurigheid. Daarom hebben we een deskundig team van technici, gespecialiseerd in het uitvoeren van kalibraties van uw meetinstrumenten. 

De zomervakantie is voor u de ideale periode om uw kalibraties of herstellingen te laten uitvoeren. Onze technici blijven tijdens de verlofperiode paraat om een vlotte service te garanderen. 

Kalibreren bij een gecertificeerde dealer heeft alleen maar voordelen. Maak nu uw afspraak en ontvang tijdig uw apparatuur terug na het verlof.


Boek hier


Waarom kiezen voor AllTerra Belux?

 Gecertificeerd:  Belux is officieel gecertificeerd om al uw Trimble meetinstrumenten te kalibreren. U ontvangt een officieel kalibratiecertificaat voor uw instrument.

 Garantiebehoud: Behoud uw garantie door uw kalibraties bij AllTerra Belux te laten uitvoeren.

 Officiële Trimble-onderdelen: Wij gebruiken uitsluitend officiële Trimble-onderdelen. Het gebruik van niet Trimble onderdelen leidt automatisch tot het vervallen van de garantie

 Gecertificeerde kalibratieapparatuur: Wij werken met officieel Trimble kalibratieapparatuur. Deze voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Trimble en wordt jaarlijks gecertificeerd door Trimble.

 Verleng de levensduur: Verleng de levensduur van uw materiaal en optimaliseer de waarde van uw investering.

Altijd eerst.

Blijf op de hoogte van het allerlaatste AllTerra-nieuws en schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Hiermee bevestigt u dat u nog steeds info van AllTerra Belux wenst te ontvangen en accepteert u onze privacy policy

              AllTerra Belux, a brand of TerraTech Belux bv  -  Gontrode Heirweg 148 B, 9090 MELLE  -  info@allterra-belux.comwww.allterra-belux.com (in opbouw)

+32 (0)9 430 25 30 (algemeen) - +32 (0)9 430 25 31 (support)