PERSBERICHT                                                                                        


AllTerra Belux, een divisie van M Technologies Belux NV (Monnoyeur) kondigt een succesvolle Management Buy-Out aan waarbij de Allterra Belux activiteiten met ingang van 4 juni 2024 worden ondergebracht in een nieuwe zelfstandige entiteit, nl. TerraTech Belux bv. De merknaam AllTerra Belux blijft behouden.MELLE, 25.06.2024 – AllTerra Belux, een toonaangevende specialist in België en Luxemburg van Trimble geografische instrumenten en software voor onder andere landmeters, heeft vandaag aangekondigd dat het met succes een Management Buy-Out (MBO) heeft voltooid. 


Francis De Meurechy (Operations Manager) en Stefan Clopterop (Managing Director) van M Technologies Belux NV worden met ingang van 4 juni 2024 de nieuwe eigenaars van de AllTerra Belux activiteiten, welke worden ondergebracht in de vennootschap TerraTech Belux bv. 


De MBO luidt voor AllTerra Belux een nieuwe fase van ontwikkeling in, nadat AllTerra Belux eerder onderdeel was van de Franse Monnoyeur groep (2016 - 2024) en het familiebedrijf Couderé uit Brugge (1998 - 2016).


Dit initiatief is gericht op het versterken van de positie van AllTerra Belux op de Belgische en Luxemburgse markt en het maximaliseren van waarde voor alle stakeholders.


Stefan Clopterop: “Het is de missie van AllTerra Belux om op een rendabele wijze onze klanten te voorzien van geavanceerde technologische oplossingen die hen toelaten om efficiënter, veiliger, en duurzamer te werken. Samen met onze klanten maken we het mogelijk om onze fysieke wereld in kaart te brengen, te meten en digitaal te visualiseren.”


Francis De Meurechy vult aan: “Wij willen in de bouw- en topografische sector in België en Luxemburg gezien worden als de technologisch voorkeurspartner van onze klanten inzake digitale transformatie. We willen dit bereiken door ons te focussen op onze 3 kernwaarden, namelijk Klantgerichtheid, Teamwork en Excelleren.”


Janos Faust (Trimble EU Senior Sales Manager Geospatial / Buildings): “Trimble Geospatial is wereldwijd marktleider inzake de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor digitalisering van de bouw- en topografische sector, en staat al vele generaties bekend om zijn innovatieve, duurzame en robuuste oplossingen. Door de verhoogde focus van de nieuwe AllTerra Belux organisatie op klantgerichtheid is Trimble ervan overtuigd dat we samen de algemene klantbeleving van Trimble-gebruikers in de Belux regio gevoelig kunnen verhogen.”


Klanten en leveranciers kunnen erop vertrouwen dat de MBO van AllTerra Belux geen negatieve invloed zal hebben op hun dagelijkse bedrijfsvoering. Alle lopende projecten, service-overeenkomsten en afspraken blijven ongewijzigd.Voor verdere informatie kan u terecht op onze website www.allterra-belux.com  (in opbouw) of u kan ook contact opnemen met:


AllTerra Belux, a brand of TerraTech Belux bv                                                                                                                                    

Gontrode Heirweg 148, B-9090 MELLE                                                                                   

Telefoonnummer: +32 (0)9 430 25 30                                                                                                             

E-mailadres: info@allterra-belux.com                                                                                                  

Website: www.allterra-belux.com (in opbouw)


Altijd eerst.

Blijf op de hoogte van het allerlaatste AllTerra-nieuws en schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Hiermee bevestigt u dat u nog steeds info van AllTerra Belux wenst te ontvangen en accepteert u onze privacy policy

              AllTerra Belux, a brand of TerraTech Belux bv  -  Gontrode Heirweg 148 B, 9090 MELLE  -  info@allterra-belux.com. - www.allterra-belux.com (in opbouw)

+32 (0)9 430 25 30 (algemeen) - +32 (0)9 430 25 31 (support)