Service

Dienst na verkoop: een uitstekende service gegarandeerd

Naast de gespecialiseerde begeleiding naar de aankoop van professionele meetapparatuur toe, maakt Couderé zich sterk haar klanten een uitstekende dienstverlening bij en na verkoop te bieden.

Op onze service-afdeling staan een aantal Trimble gecertificeerde technici en ingenieurs voor u klaar om u een snelle en correcte service te verlenen. Zij zorgen in ons service-labo voor

Herstellingen
Bestekken rond geaccidenteerde instrumenten
Accessoires (batterijen, kabels, antennes, …)
Verhuur

VOOR AL UW SERVICE VRAGEN
service@coudere.be
tel: 050 3898 14 of 050 38 91 66

KALIBRATIE EN ONDERHOUD


kalibratie zeissWij raden aan om uw meettoestel jaarlijks binnen te brengen voor kalibratie en een grondig nazicht. Zo bent u 100% zeker dat u met een perfect functionerend apparaat te werkt gaat, en uw productiviteit, efficiëntie en nauwkeurigheid gegarandeerd is.

Verschillende grote werkgevers (Aquafin, Eandis, Electrabel, Belgacom, AGIV, …) vereisen een jaarlijks nazicht van de gebruikte meetinstrumenten van hun onderaannemers, alvorens de opdracht toe te kennen.

Voor elke kalibratie levert Couderé een gecertificeerd kalibratierapport af, dat door officiële instanties en deze grote organisaties wordt erkend.

U krijgt uw instrument en koffer volledig opgekuist en in orde gezet terug, klaar om opnieuw een nieuw jaar productief te werken.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

onderhoud surveyCouderé staat in voor alle onderhoud en herstellingen tijdens de standaard garantieperiode van verkochte instrumenten.

Daarnaast biedt Couderé ook zeer interessante uitgebreide garantieformules aan. Op die manier kunt u kan blijven rekenen op een correcte service en snelle oplossingen in geval van problemen, en dit over de ganse levensduur van uw instrument en zonder onaangename financiële verrassingen.

Contacteer ons service departement voor alle inlichtingen omtrent deze aan te bevelen garantieformules.

VERVANGTOESTELLEN

KistenWil u uw instrumenten binnenkort binnenbrengen voor onderhoud, reserveer dan snel uw service-moment bij onze service engineer, zodat u op een minimum van tijd weer aan de slag kan.

Denk eraan uw toestellen binnen te brengen in de kalmere periodes (zomer, feestdagen,… ), rekening houdende met onze sluitingsdagen in die periodes.

Kunt u uw toestel absoluut niet missen? Geen nood, Couderé beschikt over een kwalitatief materiaalpark. Daaruit kan u een geschikt vervangtoestel huren (zie verder verhuur).

 

OPHALEN EN VERZENDEN VAN INSTRUMENTEN

U bent steeds welkom in onze kantoren en winkel in Brugge en Loyers om uw instrumenten binnen te brengen en weer af te halen. Lukt dat niet, dan kunnen wij de afhaling en terugzending van uw materiaal verzorgen.

VERHUUR

Couderé beschikt over een instrumentenpark, waaruit u het nodige materiaal kan huren indien u slechts eenmalig of voor korte tijd een bepaald instrument nodig hebt.
U kan bij Couderé terecht voor huren van :

  • Klassieke totaalstations
  • Robotische totaalstations
  • 3D Laserscanner
  • Topografisch accurate GPS ontvangers
  • GIS handheld GPS ontvangers
  • Waterpastoestellen
  • Theodolieten
  • Bouwtotaalstations
  • Bouwlasers (Hellingslasers, Lijnlasers, Rioollasers)

Contacteer ons voor onze voorwaarden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief !

Heet van de Naald

17-10-2017
Nieuwe Website in ontwikkeling

18-12-2016
2016 leap second


Agenda

Er werden nog geen agendapunten geplaatst

Onze nieuwsbrieven

website-under-construction-sign-white-background-d-mesh-vector-illustration-49640768.jpg NEW Website Under Construction
> Naar de nieuwsbrief

website-under-construction-sign-white-background-d-mesh-vector-illustration-49640768.jpg Technology & More July 2014
> Naar de nieuwsbrief

Kreeg u graag onze nieuwsbrieven? Schrijf u hier in.