LANDMark

Home / Producten / Mobile Mapping / Applanix Marine

Productbeschrijving

Mobile Mapping is een bewezen methode in het verzamelen en karakteriseren van vitale informatie voor het beheer van infrastructuur.

 

Het LANDMark systeem van Applanix is de eerste COTS (commercial of the shelf) Mobile Mapping oplossing die ontworpen is om de productiviteit te verhogen van zowel data-aanmaakbedrijven als eindgebruikers bij het verzamelen van kwaliteitsvolle infrastructuur data. In zijn basisversie integreert het systeem een Optech Ilris Laser Scanner, een POS MV positioneringssysteem, acquisitiesoftware, verwerkingssoftware en industriële computers met een optimale aanmaak van aangepaste data. Het systeem is ontworpen om beleidsmakers robuuste informatie te geven over alle activa in hun inventaris om de waarde te maximaliseren van hun investering in GIS als beleidsinstrument. Applanix LANDMark is een startklare oplossing die u onmiddellijk in staat stelt om uw investering terug te winnen door uw productiviteit te verdubbelen en de kost van het hermeten quasi elimineert.

 

Voordelen:

 

Modulair: alle componenten zijn verwisselbaar om specifieke opdrachten uit te voeren en/of tussen verschillende voertuigen verplaatst te worden.

Uitbreidbaar: enkelvoudige, 360° camerasystemen en andere sensoren kunnen toegevoegd worden.

Uitvoerbaar: een selectie van inertiële meetplatformen (IMU) zorgt voor alle vereisten inzake uitvoerrechten en nauwkeurigheden

Maatwerk: het is een COTS systeem die voor specifieke doeleinden kan omgevormd worden

Kostefficiënt: het systeem is ontworpen om startklaar te zijn zonder aanpassingen. U kan inkomsten genereren vanaf dag 1.

Trimble VRS netwerk: De mogelijkheid om een Trimble VRS netwerk te gebruiken elimineert de noodzaak van het opstellen van een eigen GPS basisstation om RTK nauwkeurigheden te halen in real time en in post processing.

Kwaliteitscontrole: efficiënte procedures garanderen dat de data is verzameld t.o.v. referentiepunten om kwaliteitsvolle opnames te behouden.

 

Meer informatie vindt u op de website van Applanix.

Gerelateerde Producten