Trimble UX5 Unmanned Aerial Solution

Home / Producten / Mobile Mapping / Unmanned Aerial Systems

Productbeschrijving

De Trimble UX5 Aerial Imaging Solution zet een nieuwe standaard voor snel en veilige dataverzameling uit luchtfoto en biedt een compleet systeem met krachtige technologieën zoals omgekeerde stuwkracht & automatische fail-safe procedures in een robuust design met een radicaal gestroomlijnde workflow.

Het verzekert optimale beeldkwaliteit, die gepaard gaat met maximale fotogrammetrische nauwkeurigheid, en combineert impactresistente structuren met uitzonderlijke duurzaamheid en kracht. Zijn design verzeker gebruiksvriendelijkheid vrijwel overal en in alle weersomstandigheden.

Bekijk de eerste beelden direct op uw Trimble Tablet PC. De beeldgegevens worden vervolgens verwerkt in de fotogrammetrie module in Trimble Business Center. Hier kunt u o.a. volumes berekenen en genereert u een DTM en orthofoto.

Intuïtieve workflows verzekeren betrouwbare resultaten. Trimble UX5 voert complete automatisch vluchten uit, van lancering tot landing. Geen vaardigheden als piloot nodig en ingebouwde veiligheidsprocedures verzekeren keer op keer een veilige en succesvolle lancering.

Samengevat:

  • Vliegen in alle weersomstandigheden
  • Weinig ruimte nodig bij landing
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Geprogrammeerde vlucht voor veilig gebruik en optimaal resultaat

 

 

 

Gerelateerde Producten