Trimble TX8 Laser Scanner

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / 3D Scanning

Productbeschrijving

De Trimble TX8 3D-laserscanner zet een nieuwe standaard voor prestaties en flexibiliteit in laserscanning. Ontworpen voor de ultieme prestatie, helpt de Trimble TX8 u om zo snel mogelijk en op de meest complete manier uw 3D laser scanning projecten uit te voeren.

Met de Trimble TX8 kunt u nog gedetailleerdere datasets vastleggen op hoge snelheid, met behoud van nauwkeurigheid over het gehele bereik van de scan. In minder dan drie minuten kan een 360º scan gemaakt worden (1 miljoen punten per seconde) tot op een afstand van 340 meter. U genereert eenvoudig en snel nauwkeurige 3D-puntenwolken die verwerkt kunnen worden in Trimble Business Center software en Trimble RealWorks software.

De TX8 beschikt, net als de TX6, over een HDR-camera met VISION-technologie waarmee u door het gebruik van foto's kleur aan de gescande punten kunt toevoegen. U maakt in 2 minuten een volledige panoramafoto. De WiFi-verbinding maakt het mogelijk om de TX8 zowel vanaf het display op de scanner te bedienen als op afstand vanaf uw veldboek of tablet.

Uw werkgebied verbreden? De TX8 groeit met u mee. U kunt de scanner upgraden naar een meetbereik van 340 meter. Hierdoor kunt u de TX8 voor nog meer toepassingen gebruiken en vermindert u het aantal scans per opdracht.

Kenmerken:

  • 1 miljoen punten per seconde
  • 360º scan in slechts 3 minuten
  • HDR-camera
  • Meetbereik tot 340 meter
  • IEC EN60825-1, class 1 eye-safe laser

 

Gerelateerde Producten