Trimble InSphere™

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / Software

Productbeschrijving

Trimble InSphere™

Trimble InSphere is een geavanceerd software platform om uw geospatial data, applicaties en diensten te centraliseren. Trimble InSphere™ bestaat uit vier componenten: Data Manager, Equipment Manager, Trimble Terraflex en Trimble Access Services.

Met één enkel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk online platform biedt Trimble InSphere™ toegang tot meerdere applicaties. Met InSphere kunnen inclusief survey en mobiele GIS- gebruikers, alles beheren op één locatie – op elk moment en vrijwel overal.

Bekijk hier onze how-to video’s.

Data manager

Met Trimble Data Manager wordt eenvoudig en efficiënt informatiebeheer mogelijk voor iedere onderneming. De InSphere™ Data Manager applicatie biedt een gecentraliseerd beheer aan van jouw geografische en geospatial informatie, met snelle zoekfuncties en toegang tot jouw informatie, altijd en overal.

Bekijk hier meer.

Equipment manager

InSphere Equipment Manager ™ maakt centraal beheer van uw veldapparatuur mogelijke. In een oogopslag kunt u de volledige en nauwkeurige apparatuur informatie bekijken met het gemak van een online management oplossing.

Meer weten? Klik hier.

Trimble Terraflex

Trimble Terraflex biedt een alomvattend en betrouwbaar datasysteem aan voor snelle en efficiënte mobiele dataverzameling voor een breed gamma toestellen, synchronisatie van uw data-inwinning en uw mensen op het terrein, ondersteund in een centrale server met hogere productiviteit en kosten-efficiëntie tot resultaat. Connecteer veld en kantoor met één muisklik.

Snelle en efficiënte mobiele dataverzameling voor een breed gamma toestellen

Ondersteund zowel iOS, Android, als WEH. Uw mensen op het terrein kunnen met toestel van keuze werken, van eigen smart Phone tot nauwkeurige handheld, om hetzelfde resultaat te bereiken. Combineer GPS, camera, klembord en kaarten in één enkel toestel.

Aantrekkelijke stroomlijning van uw data

Met meerdere mensen op het terrein en verschillende opdrachten is organisatie cruciaal. Groepeer datainwinning in projecten en wijs gebruikers aan individuele projecten toe. Stroomlijn uw dataverzameling door gericht project-focus op het veld.

Keep in Sync: Werk overal met uw gestroomlijnde databeheer

Veldgegevens worden automatisch gesynchroniseerd in een centrale server, waardoor verwerking wordt gestroomlijnd, met hogere productiviteit en kosten-efficiëntie als resultaat. Niet nodig om terug te keren naar kantoor om veldgegevens in te vullen. Geen dubbel werk met papieren formulieren… Bespaar tijd en elimineer foutjes.

Bekijk hier de video.

Trimble Access services

Kenmerken

  • Cloud-gebaseerde applicaties en data-hosting diensten ondersteunen survey workflows op dagdagelijkse basis
  • Complex databeheer wordt vereenvoudigd en veilig
  • Perfect complementair met Trimble Access Field Software en Trimble Business Center
  • Onmiddellijke toegang tot informatie en survey data, zowel op kantoor als op het veld.
  • Een nieuwe gestroomlijnde interface

Registratie is eenvoudig, gratis en neemt slechts enkele minuutjes in beslag. Surf naar http://my.trimbleaccess.com om Trimble Access Services te gebruiken vandaag!

Heb je vragen of wens je bijkomende informatie? Contacteer ons! info@coudere.be

Gerelateerde Producten