Trimble Access

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / Software

Productbeschrijving

Trimble Access software zorgt voor een constante verbinding tussen alle betrokkenen bij een meetproject: meetgegevens opnemen, verwerken, analyseren, en afleveren gebeurt sneller en efficiënter oor een verbeterde werkorganisatie, samenwerking en onmiddellijke controle.

Trimble Access bannerSTUUR DE DATA HEEN EN WEER, NIET DE MENSEN

Trimble Access brengt de teams op het veld en op kantoor dichter bij elkaar door samenwerking en het uitwisselen van data mogelijk te maken.

Meetprojecten kunnen zo razendsnel worden afgewerkt zonder tijdverlies door het over en weer reizen van en naar kantoor.

• Ontbreekt er een bestand?
• Worden de plannen op locatie gewijzigd?
• Wil de klant de data direct hebben?

Met Trimble Access software blijven uw teams met elkaar in verbinding staan en worden gegevens continu gesynchroniseerd.


 

Bent u eenmaal ingeschreven op de dienst, dan synchroniseert u de bestanden op uw Trimble veldboek vanaf elke gewenste plaats. Bestanden naar kantoor uploaden is net zo simpel. Wijzigingen die in het veld of op kantoor in bestanden zijn aangebracht, worden door Trimble AccessSync™ direct en automatisch bijgewerkt via de Trimble Connected Community web portal.


Dat betekent minder onderbrekingen, minder reistijd en minder lastige telefoontjes tussen veld en kantoor. U voorkomt kostbare stilstand en uw vakbekwaamheid zet u in waar die nodig is… zodat u slimmer werkt en het werk sneller af is.

Dankzij AccessSync kan op kantoor al een eerste kwaliteitscontrole worden uitgevoerd nog voor de meetploeg het terrein verlaat en kan men er sneller beginnen met de verwerking van de gegevens voor de klant.

Opties
Met de Trimble Access diensten beschikt u over een connectie voor alle nodige informatie-uitwisseling tussen uw Trimble controller en het internet. Het aanbod bevat:

  • GNSS Forecasting: deze dienst geeft de hele dag door een goed overzicht van de beschikbaarheid van satelieten op uw locatie, zodat u uw planning kan aanpassen in functie daarvan.
  • Trimble AccessSync maakt onmiddellijke synchronizatie tussen de Trimble controller op het terrein en de Trimble Connected Community op kantoor mogelijk. Werken met Trimble AccessSync is transparant en heeft geen impact op de rekenkracht van uw Trimble controller.
  • Verschillende extra optionele workflows zijn verder beschikbaar, voor ondermeer kadaster, wegen, tunnels, monitoring en mijnbouw.

Gebruikers kunnen nu zelf nieuwe softwareversies nu zelf in een minimum van tijd installeren op hun controllers. Na max. 10 minuten is de laatste versie ge-upload en kunt U geniet van nieuwe functionaliteiten en geoptimaliseerde werking.

Neem contact op met ons voor meer informatie via info@coudere.be.

Gerelateerde Producten