Trimble Slate Controller NIEUW

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / Veldboeken

Productbeschrijving

Vanaf nu hebt u geen smartphone plus computer meer nodig om met kantoor, klanten en zelfs uw inmeetuitrusting verbonden te blijven. Met zijn looks van een smartphone, zijn duurzaamheid waar Trimble bekend om staat en zijn ergonomische vorm heeft de Trimble Slate Controller functies voor telefoneren, SMS-berichten en 3,75G mobiele datatransmissie. De solide uitvoering is bestand tegen de extreme omstandigheden die u in uw werk kunt tegenkomen. Met zijn 4,3 inch capacitieve touchscreen, bedekt met Gorilla glas over de gehele voorzijde, is de Trimble Slate uitstekend afleesbaar in zonlicht en heeft een hoge duurzaamheid.

De Trimble Slate is geoptimaliseerd voor de Trimble Access veldsoftware en Trimble R4 GNSS ontvanger, zodat al uw dagelijkse werkmethoden en specifieke eisen worden ondersteund.
Met de Trimble Acces veldsoftware worden er talrijke functies en mogelijkheden aangeboden om uw dagelijkse inmeetwerk te stroomlijnen.

De 1 GHz processor en het 512 MB RAM maken het mogelijk uw software applicaties snel en op betrouwbare wijze uit te voeren.

De Trimble Slate is klaar voor alle obstakels die u kunt tegenkomen.

Kenmerken:

  • Op smartphone geïnspireerd veldboek
  • Groot in zonlicht afleesbaar scherm
  • Geoptimaliseerd voor de Trimble Access veldsoftware en de Trimble R4 GNSS ontvanger
  • Mogelijkheid om data te synchroniseren vanop het terrein naar kantoor
  • SMS-berichten en telefoneren zijn mogelijk

Gerelateerde Producten