Trimble S5 Totaalstation NIEUW

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / Totaalstations

Productbeschrijving

De nieuwe Trimble S5 productielijn bevat een robotisch of autolock Totaalstation met SurePoint Technologie en MagDriveTM. Verschillende kenmerken, zoals het passief en actief volgsysteem en de 1", 2", 3" of 5" nauwkeurigheid, maken van de Trimble S5 een efficiënt Totaalstation om landmeetprojecten efficiënt uit te voeren.

De nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid van de metingen blijven bewaard met het gebruik van de DR Plus afstandmeter, waarmee u lange afstanden reflectorloos kunt meten, en met het gebruik van de lichtgewicht Active Track 360 prisma, waarmee u over een snel en uniek volgsysteem beschikt.

Met de Locate2Protect optie blijft u op de hoogte van de locatie waar uw Trimble S5 zich bevindt.

Unieke kenmerken:

- SurePoint: SurePoint is een revolutionaire technologie die het topografisch meetproces optimaliseert. Het totaalstation wordt automatisch gecorrigeerd voor ongewenste bewegingen ten gevolge van wind, verzakking van de driepoot,...Zo worden tijdrovende en dure hermetingen ten gevolge van ongewenste of foutieve punten vermeden.

- MagDrive: De Servotechnologie rust op magnetische levitatie met de bedoeling wrijving weg te werken. De reactie- en servosnelheid laten het instrument zeer snel van richting veranderen en maken het volgen van uw prisma ook beter en betrouwbaarder. Bijkomend voordeel is de geruisloosheid en de afwezigheid van slijtage.

- DR Plus: Met de DR Plus afstandmeter kunt u lange afstanden reflectorloos meten zonder aan nauwkeurigheid te verliezen.

- Active Track 360 prisma: Met de Active Track 360 prisma beschikt u over een snel en uniek volgsysteem. De efficientie en de betrouwbaarheid worden verzekerd.

- Locate2Protect: Met de Locate2Protect optie blijft u nauwgezet op de hoogte van de locatie waar uw S5 zich bevindt.

Gerelateerde Producten