Trimble R8s GNSS Ontvanger NIEUW

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / GPS/GNSS Ontvangers

Productbeschrijving

Creëer complete oplossingen met de Trimble R8s die geïntegreerd wordt met Trimble S-Series total stations en met de innovatieve Trimble V10 Imaging Rover.

De juiste ontvanger voor uw werk samenstellen, was nog nooit zo eenvoudig dankzij de Trimble R8s. Kies het configuratie niveau dat het best bij uw behoeften past - post-processing, base, rover, of een combinatie van base en rover functionaliteit - en voeg extra opties toe om de functionaliteit van de ontvanger verder uit te breiden. De Trimble R8s kan aangepast worden, wanneer u wilt.

Met de krachtige ingebouwde Trimble 360 tracking-techniek kan het bereik van uw GNSS rover uitgebreid worden naar locaties die eerder onbereikbaar waren door vegetatie of andere obstakels, dankzij de beschikbaarheid van extra satellietsignalen (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou en QZSS).

De Trimble R8s GNSS-ontvanger biedt diverse opties voor datacommunicatie aan waarmee u vanuit uw kantoor niet alleen de conditie en status van basisontvangers kunt controleren maar ook apparatuur kan configureren. Dankzij de Web UI kunt u zelfs ruwe GNSS data voor post-processing downloaden om nog meer tijd te besparen.

Door de Trimble R8s GNSS ontvanger te combineren met een krachtige Trimble bedieningseenheid, waarop de Trimble Access veldsoftware is geïnstalleerd, wordt uw dagelijks werk eenvoudiger gemaakt en kunt u topklasse veldoplossingen creëren. Eenmaal terug op kantoor kunt u met de Trimble Business Center uw data controleren, verwerken en vereffenen.

Kortom, de Trimble R8s is een GNSS ontvanger op maat gemaakt die meegroeit met uw behoefte, nu en in de toekomst.

Kenmerken:

  • Makkelijk te configureren en uit te breiden
  • Trimble 360 Technologie met 2 ingebouwde Maxwell 6 chips en 440 GNSS-kanalen
  • Integratie met Trimble S-Series total stations en met de Trimble V10 Imaging Rover
  • Uitgerust met Trimble Access Field Software en Trimble Business Center Office Software
  • Mogelijkheid om ruwe GNSS data te downloaden via Web UI

Gerelateerde Producten