Trimble GEDO CE Scan System

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / Spoorwegindustrie

Productbeschrijving

Het Trimble GEDO Scan System is een geïntegreerde oplossing, die de Trimble GEDO CE 2.0 en Trimble TX5 laser scanner combineert, en de klant toelaat om hoge resolutie datasets te verzamelen voor gebruik voor vrije ruimte bepaling en facility management.

 

De laserscanner is gemonteerd op de GEDO trolley en verzamelt informatie over de locatie, spoorbreedte en verkanting, terwijl de trolley zich verplaatst op het spoor.

 

De combinatie van gegevens produceert gedetailleerde 3D-modellen van de tunnels, viaducten, stations en andere spoorfaciliteiten waar nauwkeurige informatie vereist is om de vrije ruimte te bepalen ende spoorbaanelementen in al haar facetten te beheren.

 

  • Modulair systeem die U toelaat om de Trimble TX5 scanner te gebruiken voor andere survey behoeften.
  • Workflow en interface zijn consistent met de andere GEDO systemen om zo opleidingstijd te reduceren
  • Gebruik de GEDO Scan Field software van Uw Trimble Tablet Rugged PC controller
  • Schuinspoorregistratie modus registreert plafonds en muren om nauwkeurige 3D-modellen te produceren

 

Compact en flexibel: leg miljoenen punten vast in enkele seconden

 

Met de Trimble GEDO Scan heeft men de mogelijkheid om af te wisselen tussen twee verschillende werkwijzen. Met de Local modus legt u informatie vast gebaseerd op de verschuiving van het spoor naar nabijgelegen objecten, ideaal voor spoorweganalyse.

 

De Absolute modus creëert 3D puntenwolken en stelt u in staat om objecten te koppelen aan de rail als omschreven coördinatensystemen. Met behulp van de Trimble GEDO Scan Offices software kunt U een puntenwolk produceren en deze bewerken met Trimble Realworks en andere design systemen.

Gerelateerde Producten