Klantenverhaal GIS - Groep Janssens

Klantenverhalen - GIS - GROUP JANSSENS

logo Group Janssens GROUP JANSSENS BRENGT VERKEERSSIGNALISATIE IN KAART

Janssens team wegaanduidingen Group Janssens team
     

Dat het verkeer in Vlaanderen steeds meer onmenselijke proporties aanneemt hoeft niemand ons nog te vertellen. De enorme massa verkeersborden die daarmee gepaard gaan, geven vele weggebruikers het gevoel de bomen door het bos niet meer te zien. Groep Janssens wil er dan ook voor zorgen dat alle wegsignalisatie duidelijk en overzichtelijk blijft,en dit dankzij het inventariseren van de bestaande signalisatie.

Sinds jaar en dag is Group Janssens een familiebedrijf, dat overgegaan is van vader op zoon en zijn verkeerskundige taak met veel ernst beoefent. Om de klant een totaalpakket aan signalisatie te kunnen bieden, bestaat Group Janssens uit een coöperatie van 4 bedrijven met hoofdzetel te Lokeren. Naast de productie, verhuur en plaatsing van allerhande verkeerssignalisatie, zoals verkeersborden, markeringen, informatieborden, inwendig verlichte signalisatie, en veel meer beschikt de firma ook over een eigen studiebureau. Onder leiding van commercieel directeur Wim Verschueren zorgen ervaren medewerkers voor het inventarisen van steden, gemeenten, gewestwegen, toerismepaden, ... Bij het inventariseren van de verkeersborden maakt Group Janssens gebruik van Trimble's GeoXT handheld opnametoestellen. Deze moderne appartuur is in staat een precisie van meer dan 50cm te garanderen. De Trimble Recon GP Card edition toestellen zorgen voor het inventariseren van alle aanwezige markeringen en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Beide toestellen beschikken over een ingebouwde GPS ontvanger en maken het mogelijk de werkelijkheid op een accurate manier op te slaan en makkelijk weer te geven in een GIS-omgeving. Op die GIS-plannen worden ook miniatuurweergaven van de verkeersborden voorgesteld, zodat de klant de situatie perfect kan beoordelen, zonder hiervoor ter plaatse te moeten gaan.

De afgewerkte inventarisatie kan nadien gebruikt worden om verkeersbordendie niet meer voldoen aande wetgeving, technische specificaties, zoals o.a. reflectie, te vervangen. Verder kan men ook nagaan of de signalisatie strookt met het esthetisch karakter in de straat. Op deze manier creëert de firma Janssens een totaal pakket, naargelang de eisen van de klant. Ze inventariseert, controleert, bestelt, plaatst en past de inventarisatie opnieuw aan, zodat de klant te allen tijde over een actuele versie van zijn signalisatienetwerk beschikt.

Contactpersonen:Jan Maes & Karen VanAcker
Group Janssens, Nieuw Dreef 17, 9160 Lokeren
tel 09/355 54 54
fax 09 326 96 59

naar de website van Group Janssens

 

Lees nog meer klantenverhalen

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief !

Heet van de Naald

17-10-2017
Nieuwe Website in ontwikkeling

18-12-2016
2016 leap second


Agenda

Er werden nog geen agendapunten geplaatst

Onze nieuwsbrieven

website-under-construction-sign-white-background-d-mesh-vector-illustration-49640768.jpg NEW Website Under Construction
> Naar de nieuwsbrief

website-under-construction-sign-white-background-d-mesh-vector-illustration-49640768.jpg Technology & More July 2014
> Naar de nieuwsbrief

Kreeg u graag onze nieuwsbrieven? Schrijf u hier in.