Trimble GeoXR netwerk rover

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / GPS/GNSS Ontvangers

Productbeschrijving

Trimble productiviteit met handheld gemak

De Trimble GeoXR kan aan een inmeetbaak gemonteerd worden met externe antenne voor metingen van hoge kwaliteit. Eens losgemaakt van de baak schakelt de rover soepel over naar ingebouwde antenne voor handheld oplossingen, met gebruiksvriendelijke functies zoals een geïntegreerde camera.

Geoptimaliseerd voor Trimble Access

De Trimble Access veldsoftware biedt het vermogen, de functies en de modulariteit die een landmeter vandaag de dag nodig heeft. Hij is bedoeld voor al uw dagelijkse werk – topografische metingen, uitzetten, grondslag en meer – via een vertrouwde en gemakkelijk te gebruiken interface.

De Trimble GeoXR handheld heeft een voor het werken in zonlicht geoptimaliseerd scherm, dat specifiek voor buitengebruik ontwikkeld is. Met 4,2 inch (10,7 cm) biedt de display een ruim touchpaneel dat eenvoudig te bedienen is. Bovendien verzekeren de opties voor draadloze verbindingen zoals mobiel en Wi-Fi dat veldmedewerkers in contact met kantoor en elkaar blijven, zelfs op afgelegen locaties.

Centimeter precisie in de hand

De Trimble GeoXR handheld is uitgerust met een 220-kanaals GNSS ontvanger die GPS en GLONASS satellieten kan volgen, plus een geïntegreerde GNSS antenne met twee frequenties (L1/L2).

Foto's van hoge kwaliteit maken

Deze handheld heeft een 5 megapixel autofocus camera met geotagging functie. De camera wordt bediend met de Trimble Access software, dus verloopt het maken van foto's en het koppelen van beelden aan inmeetdata naadloos en zijn die eenvoudig in bestaande werkprocessen te integreren. De voordelen zijn bijna grenzeloos - van het gemakkelijk overhandigen van data tot en met kwaliteitscontrole in het veld.

Ontwikkeld om zeer efficiënt te werken

De Lithium-ion batterij heeft een gebruiksduur tot 9,5 uur met GNSS op één lading en kan tijdens het werk worden gewisseld zonder het apparaat uit te schakelen - zodat bijna continu kan worden gewerkt in het veld. De zeer solide IP65 constructie is bedoeld voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen.

Waar een veldmedewerker ook heengaat, kan hij zijn Trimble GeoXR handheld meenemen met het vertrouwen dat het apparaat de zwaarste omstandigheden aankan.

Bijzonder kenmerken

  • Geavanceerde netwerk rover oplossing
  • Centimeter nauwkeurigheid in een handheld formaat
  • Geoptimaliseerd voor Trimble Access veldsoftware
  • In zonlicht afleesbaar kleurenscherm met ongeëvenaarde duidelijkheid in fel zonlicht
  • Foto's van hoge kwaliteit maken en direct aan gemeten punten koppelen

Gerelateerde Producten