Trimble Veldsoftware: TerraSync

Home / Producten / GIS Mapping - Geografisch in kaart brengen / Software

Productbeschrijving

Trimble® TerraSync™-software is ontworpen om snel en efficiënt GIS data te verzamelen en bij te houden.

Installeer TerraSync op een GNSS-handheld of gebruik het met een GPS-GIS ontvanger, een laser-afstandsmeter of centimeter-nauwkeurige apparatuur, en u heeft alles wat u nodig heeft om op het terrein positiegegevens van hoge kwaliteit te verzamelen.

Belangrijke kenmerken

 • Gemakkelijke implementatie en opstarten met minimum training.
 • Efficiënte en intuïtieve data-inwinning voor de veldwerker. Met de nieuwe Quickpoint functie registreert u elke meting in het kader van een welbepaald project – zowel met laserafstandmeter als RTK-ontvangers - met een enkele druk op de knop of tik op het scherm.
 • Kwaliteitscontrole op het terrein van geregistreerde gegevens.
 • Tijdsbesparende functies voor een moeiteloze GIS-ervaring.
 • Naadloze GPS-besturing voor kwalitatieve positiegegevens.
 • Grafisch navigeren en real-time kaartweergave.
 • 3 edities: Standard, Professional en Centimeter.

 

NIEUW IN TERRASYNC 5.2

GIS tot op een centimeter nauwkeurig: De nieuwe 'Centimeter Edition' van TerraSync 5.2 biedt u nu ondersteuning voor een brede waaier aan centimeternauwkeurige GNSS-ontvangers zoals de Trimble R8, R6, R4 en 5800 RTK-ontvangers. U kan dus met de gekende GIS-workflows nu ook centimeter-nauwkeurigheid bereiken.

GIS-metingen met 1 druk op de knop:
De nieuwe softwareversie bevat bovendien een QuickPoint functie die toelaat om elke meting in het kader van een welbepaald project – zowel met laserafstandmeter als RTK-ontvangers - te registeren met een enkele druk op de knop of tik op het scherm. Een klein kind kan nu de was doen.

De NAUWKEURIGHEID hangt af van gebruikte handheld of GPS-ontvanger:

 • met de GPS Pathfinder ProXRT ontvanger of de GeoExplorer handhelds zorgt de H-Star technologie voor nauwkeurigheid tot op een decimeter in real-time bij het verzamelen van gegevens.
 • met de GeoXH handheld, GPS Pathfinder ProXH en ProXRT ontvangers zorgt H-Star technologie voor decimeter nauwkeurigheid mits nabewerking.
 • met GeoXT of de Juno-serie handheld zorgt de Trimble DeltaPhase™ technologie voor een nauwkeurigheid van 1 tot 3 meter na postprocessing.
 • In combinatie met de Trimble R8, R6, R4 en 5800 RTK-ontvangers bereikt u centimeternauwkeurigheid.

Naast de nieuwe TerraSync software is er nu ook een nieuwe versie van Trimble GPS Pathfinder® Office-software beschikbaar. De verbeteringen aan de Data Dictionary Editor laten toe om voorwaardelijke attributen te ondersteunen evenals de nieuwe TerraSync Studio hulpprogramma om aangepaste gebruikersinterfaces.te ontwikkelen en te testen.

 

Gerelateerde Producten