Trimble Juno 3B en 3D

Home / Producten / GIS Mapping - Geografisch in kaart brengen / Geïntegreerde GPS handhelds

Productbeschrijving

Als uw organisatie bedrijfskritische activa beheert, moet reageren op noodsituaties of een ondernemings-GIS actueel moet houden, kunt u de efficiëntie verhogen, zowel op het terrein als op kantoor met de gespecialiseerde datacollectie werkmethoden en de Juno handhelds van Trimble.

U hebt een uitgebreid team dat geografisch verspreid zit en dat betrouwbare en gestroomlijnde gegevens moet verzamelen. Met de Trimble ® Juno ®-reeks zijn uw mobiele werknemers uitgerust met een volledig geïntegreerd, GPS-gebaseerd systeem voor datacollectie voor het dagelijkse veldwerk.

De derde generatie van hoog-gevoelige GPS handheld computers uit de reeks Trimble Juno - de Trimble ® Juno® 3B en 3D – zit boordevol functionaliteiten:

 • U verzamelt er GPS-gegevens mee,
 • u neemt foto's en verbindt die aan bepaalde functies,
 • verzendt en ontvangt data vanop het terrein
 • en u telefoneert,

en dit alles met slechts één enkel apparaatje in zakformaat. Geen gedoe meer met verschillende batterijen en verbindingen.

Net als zijn grotere broers – Trimble Yuma, Trimble GeoExplorer 6000, e.a. is de nieuwe Juno robuust uitgevoerd. Daardoor kan hij gebruikt worden zonder extra beschermhoes zelfs in de zwaarste buitenomstandigheden. Tekst, achtergrond kaarten en foto's zijn helder en gemakkelijk te bekijken op het geoptimaliseerde scherm. De batterij gaat meer dan 10 uur mee. Een groter geheugen en een krachtige processor laten toe grote GIS-toepassingen optimaal uit te voeren.

De Trimble Juno-reeks is een professionele oplossing, geoptimaliseerd voor gebruik met Trimble TerraSync ™-software en gestandaardiseerde GIS data collectie en asset management softwarepakketten. Dit maakt het verzamelen van gegevens door verspreide teams op het terrein en op kantoor voor het onderhouden van GIS-data zeer efficiënt.

Met de hoog-gevoelige GPS-ontvanger bent u niet beperkt. Ook naast gebouwen of onder bomen bepaal je heel snel je positie om aan je eigenlijke registratiewerk te beginnen.

De Juno-serie is voorzien van een hoge resolutie camera met geotagging-mogelijkheden zodat je foto's kan nemen en overtuigend de terreinsituatie kan documenteren en evalueren.


Voor een goede samenwerking met het kantoor, toegang tot de meest actuele gegevens en betere communicatie hebt u geen extra mobiele telefoon meer nodig. De Juno 3D biedt data-en voice-communicatie: aan hoge snelheden aan: een betere bereikbaarheid, minder wachttijd voor downloads, enz.

Technische kenmerken:

 • Robuuste IP54 rating voor moeilijke buitenomstandigheden
 • Boordevol functies, volledig geïntegreerde, betaalbaar
 • 3.75G mobiele data-en voice-capaciteit
 • Hoog-gevoelige GPS-ontvanger
 • 5 megapixel autofocus camera met flits en geotagging
 • Lange levensduur batterij voor de hele dag gebruik
 • Lichtgewicht en compact

Gerelateerde Producten