Trimble R4 GPS Ontvanger (Einde serie)

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / GPS/GNSS Ontvangers

Productbeschrijving

Het Trimble R4 GPS Ontvanger biedt alles wat nodig is om de basis meetprojecten uit te voeren. Samen met de Trimble Digital Fieldbook-software vormt de Trimble R4 de ideale oplossing voor landmeters die vertrouwen op bewezen, ongecompliceerde GPS-technologie die onder de zwaarste omstandigheden blijft werken, vooral als elk punt telt.

Het systeem wordt standaard geleverd met GPS L1 en L2, maar een upgrade naar GLONASS is mogelijk.

Met de eenvoudig te gebruiken Trimble Digital Fieldbook™ Software, kunnen landmeters het systeem inzetten in een Trimble VRS netwerk of voor RTK-toepassingen en voor statische landmeetkundige werkzaamheden.

Met een optionele geïntegreerde UHF-zender kan het ook worden gebruikt als een basisstation. De kabel-vrije Trimble R4 is een nauwkeurige en betrouwbare GPS-ontvanger waaraan landmeters hun volle vertrouwen kunnen geven.

Sinds kort biedt Trimble het R4 GPS System ook aan met een optionele geïntegreerde GSM-modem. Trimble R4-gebruikers kunnen dus vanaf nu profiteren van een snelle en gemakkelijke verbinding met het internet en Trimble VRS correcties, zonder externe apparaten, waardoor de Trimble R4 een uitstekende netwerk rover-oplossing wordt, net zoals de Trimble R6 en R8 GNSS-ontvangers.

Voordelen:

  • Nauwkeurig, betrouwbaar en robuust systeem
  • Gebouwd op bewezen, betrouwbare technologie van Trimble
  • Uitbreidingsmogelijkheden van postprocessing tot VRS voor RTKconfiguraties voor meerdere constellaties
  • Draadloos voor meer gebruiksgemak

Gerelateerde Producten