Panasonic Toughbook CF-U1

Home / Producten / GIS Mapping - Geografisch in kaart brengen / Veldboeken

Productbeschrijving

Aan het uiterlijk van de Panasonic CF-U1 Toughbook is het al te zien dat het hier om een stevig en duurzaam apparaat gaat. De compacte computer met een 5,6 inch touchscreen, Atom cpu, 16 of 32GB SSD, wifi en bluetooth ziet er stoer uit en is dan ook een indrukwekkende machine, in een demonstratie is hij 30 keer 1,2 meter gevallen zonder dat dit problemen opleverde. Optioneel kun je hier een 3G module, een GPS module, een 2mpx camera, een vingerafdruklezer en een rfid-scanner bij bestellen. Deze Vista-PC is bedoeld voor zwaar buitengebruik.

MAXIMALE FUNCTIONALITEIT BIJ MINIMALE AFMETINGEN

Deze allereerste robuuste ultramobiele PC combineert maximale functionaliteit en connectiviteit in een compacte behuizing met extreme duurzaamheid. Hij weegt 1060 gram en weerstaat valpartijen vaop 120 cm hoogte en is volledig resistent voor stof en water (IP54).

Data kunnen ingevoerd worden via het toetsenbord, of met de pen of de vinger op het 5.6 in. aanraakscherm dat goed zichtbaar is in het donker zowel als bij zonlicht. Met een WSVGA resolutie (1024 x 600), 1GB geheugen, 16GB harde schijf (optioneel 32 GB) en een energievriendelijke 1.33GHz Intel® Atom CPU kan de CF-U1 ononderbroken gebruikt worden gedurende 9 uur.

Het bestuurssysteem (Windows® XP of;Windows Vista® Business) bevat alle functionaliteiten waardoor de CF-U1 een prima hoog-performant alternatief vormt voor meer conventionele handhelds. Hij is volledig draadloos dankzij WLAN en Bluetooth technologie. En de optionele geïntegreerde HSDPA, GPS en andere toepassingsgerelateerde modules maken de CF-U1 het meest multifunctionele mobiele hulpmiddel voor de meest veeleisende werkomstandigheden.

Bekijk de voorstellingsvideo van deze UMPC

en bezoek Toughbook showroomde Toughbook showroom

voor een kennismaking met alle handige functionaliteiten van Toughbook CF-U1.

 

 

Gerelateerde Producten