GPS Pathfinder Pro XRT

Home / Producten / GIS Mapping - Geografisch in kaart brengen / GPS ontvangers

Productbeschrijving

De Pathfinder ProXRT GPS ontvanger: Deze flexibele GNSS Ontvanger bereikt als enigste in de markt nauwkeurigheden tot op 1 decimeter in Real-Time.

Of u nu de exacte ligging van de ondergrondse kabels en buizen wil vastleggen, of uw ondergrondse activa en kritieke infrastructuur wil in kaart brengen, de nieuwe Trimble® GPS Pathfinder® ProXRT ontvanger is voor u de perfecte oplossing.

De flexibele Pathfinder ProXRT GPS ontvanger bereikt als enigste in de markt nauwkeurigheden tot op 1 decimeter in Real-Time. Deze krachtige ontvanger biedt real-time, dus met instant garantie op een correcte meting, nauwkeurigheden tot op 1 decimeter. Het is de meest productieve en meest precieze Mapping en GIS ontvanger beschikbaar in de markt. Bovendien is hij overal ter wereld inzetbaar en zeer gemakkelijk in gebruik voor GIS veldwerkers. Daarvoor rekent hij op de combinatie van H-Star™ technologie en de nieuwe Deltaphase postprocessing engine, met de support van OmniSTAR differentiële service, en (optioneel) van GLONASS.

De nieuwe software-updates bieden ook ondersteuning voor het verzamelen van GLONASS meetgegevens. GLONASS metingen kunnen nu worden gelogd met de GPS Pathfinder ProXRT ™ ontvanger met de GLONASS-optie ingeschakeld. GLONASS postprocessing wordt rechtstreeks ondersteund in Trimble Mapping & GIS-office software.

De Pathfinder ProXRT GPS ontvanger biedt:
 • robuuste ontvanger met een interne batterij die een volle dag autonomie toestaat, zelfs onder extreme temperaturen
 • Direct nauwkeurige metingen tot op 10 cm waar ook ter wereld, dankzij
  • Real-time H-Star™ technologie
  • OmniSTAR HP, XP, of VBS technologie
  • Mogelijkheid tot GLONASS signaal ondersteuning
 • Gebruiksgemak:
  • Ruime keuze aan draagbare toestellen, veldsoftware, en manieren van opstelling, die perfect aansluiten bij uw manier van werken

Gerelateerde Producten